Leopoldstraat 11, 2920 Kalmthout

Huis Te Koop in Kalmthout

€397.000

Ruime gezinswoning met 3 slaapkamers op een toplocatie te Heide-Kalmthout  Rustig gelegen, maar toch op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer, op een zuidwest georiënteerd perceel van ca. 346 m². 
Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die toegang biedt tot de ruime leefruimte (ca 45m²) voorzien van vele raampartijen. De ingerichte keuken heeft aansluitend een berging en geeft toegang tot de droge kelder. Een ruime bijkeuken (ca 13m²) biedt uitbreidingsmogelijkheden.  Op de verdieping vinden we een nachthal, 3 slaapkamers (ca 14, 12 en 11m²) en de badkamer (met zitbad en wastafel). Tot slot is er nog een riante zolder met mogelijkheden. De verzorgde tuin is aangelegd met een deels overdekt zonnig terras, en een garage van ca. 23m². 
Kortom: Een degelijke ruime woning met mogelijkheden op een toplocatie te Heide-Kalmthout 
Bijzonderheden:  - Cv-ketel op gas  - Automatische rolluiken  - Een degelijke solide woning- Oprit voor meerdere wagens- Goed georiënteerde tuin en terras
“Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023.”

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

632 kWh/m2

Pand Referentie

QSAIBTRXRPDG

346 m2

186 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

16 Sep 2022€397.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet van toepassing

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu