Beauvoislaan 60, 2920 Kalmthout

Huis Te Koop in Kalmthout

€648.000

Uniek te renoveren herenhuis op een perceel van ruim 5.000m², vlakbij het centrum van Heide-Kalmthout. 
Ligging: Gelegen in een residentiële en bosrijke buurt met alle faciliteiten (winkels, openbaar vervoer, eetgelegenheden, ...) in de omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten vlot bereikbaar. 
Indeling: Gelijkvloers: Inkomhal, toilet, woonkamer, zitkamer, keuken, veranda, badkamer, wasplaats en garage. Eerste verdieping: 4 ruime slaapkamers. Tweede verdieping: grote bergzolder 
Omschrijving: U betreedt deze prachtige herenwoning via de inkomhal, uitgerust met een gastentoilet, die toegang verleent aan de leefruimte die is opgedeeld in een gezellige woonkamer met houthaard en een eetkamer met naastliggend de recentere geïnstalleerde keuken. Verder bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping nog een lichtrijke veranda, een badkamer met ligbad en inloopdouche en een inpandige garage met aansluitend een wasplaats. Op de eerste verdieping bevinden zich de vier grote slaapkamers, allen op een plankenvloer (26m², 18m², 18m² en 15m²) De tweede verdieping biedt met een vlizotrap toegang tot de bergzolder. Tot slot staat de woning op een enorm omheind perceel van meer dan 5.000m² die dit geheel compleet maakt!
Kortom, een goed gelegen te renoveren herenhuis op een groot perceel! 
Extra's:- Kelder - Kruipruimte - Centrale verwarming op aardgas - Volledig omheinde tuin met een tuinberging
Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023.”

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

935 kWh/m2

Pand Referentie

EP8532L5Z58M

5331 m2

265 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

07 Oct 2022€648.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu