Brasschaatsteenweg 198, 2920 Kalmthout

Huis Te Koop in Kalmthout

€495.000

Kwalitatieve open bebouwing in hoevestijl op een perceel van 695 m² te Kalmthout
Op een boogscheut van het centrum van Heide, vinden we deze volledig gerenoveerde en vrijstaande charmante woning in landelijke stijl op een prachtig perceel van 695m² met een tuin op het westen en fraaie vergezichten. Ze beschikt over een nuttige oppervlakte van ca. 209 m² en is in perfecte staat van onderhoud.
Kalmthout, gekenmerkt door zijn groen en de Kalmthoutse Heide, is een aangename gemeente, goed gelegen op 20 km ten noordoosten van Antwerpen en nabij de Nederlandse grens. Maneges, restaurants, scholen met het openbaar vervoer in de nabijheid. De gemeente heeft heel wat in petto voor natuurliefhebbers.

Ziet u zich ook al wonen in deze leuke familiewoning tussen de weilanden? Boek dan zeker een afspraak in en kom de mogelijkheden ontdekken.

Indeling:
Gelijkvloers:
Via de entreehal heeft u toegang tot de leefruimte met eethoek en zithoek. De leefruimte is afgewerkt op blauwe hardsteen en parket en geniet van hoge plafonds. Langs de eetruimte bereiken we de op maat gemaakte keuken. Deze is volledig uitgerust met oven, microgolfoven, koelkast, diepvries, vaatwasmachine, 5-pits gasvuur en dampkap. Hierlangs is er toegang tot een eerste badkamer. Deze omvat een toilet, wastafel, ligbad en separate douche. Voorts is er via de garagepoort aan de voorzijde of de tuin toegang tot de garage. Ten slotte is er een bergruimte aanwezig met aansluitingen voor wasser en droger.

Eerste verdieping:
Hier vindt u de master bedroom met en suite badkamer en dressing. Tussen de en suite en slaapkamer is er mogelijkheid tot het maken van een bureauruimte/ kinderkamer. Verder is er nog een tweede slaapkamer aan de voorgevelzijde.

Zolder:
De tweede verdieping bevat een zolderruimte die nu dienst doet als bergzolder en is te bereiken via een valluik.

Kelder:
Via de leefruimte is er toegang tot de kleine bergkelder. De kelder is geschikt voor wijn en droge opslag.

Tuin:
Achter de woning vinden we een gezellig terras en mooi aangelegde en verzorgde tuin op kiezels. De tuin is toegankelijk zowel via het salon, als de eetkamer als van buiten via de poort. Het heeft een uitstekende west oriëntatie en beschikt over een recente ruime tuinberging. De tuin is volledig omheind en aan de voorzijde voorzien van een poort.

Garage:
Inpandige garage met ruimte voor één wagen en automatische poort met oprit voor het eigendom, met plek voor meerdere wagens. De garage is bereikbaar via de automatische poort als via de tuin.

Bijzonderheden

- Woonbeleving op ± 209 m²
- Perfect onderhouden woning met fraai aangelegde tuin in landelijke omgeving
- Kwalitatieve keuken
- Dubbele beglazing, recente ketel, dakisolatie
- Kelderberging + inpandige garage Documenten Inplantingsplan Plan benedenverdieping Plan fundering/riolering Plan verdieping EPC Informatieplicht Indelingsplan Bodemattest

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

372 kWh/m2

Pand Referentie

9L2J9WQ1T3AN

695 m2

209 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

11 Nov 2022€495.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu