Krekelweg 6, 3140 Keerbergen

Huis Te Koop in Keerbergen

€569.000

Volledig gerenoveerde prachtige instapklare woning met 2 slaapkamers en een mooie afgewerkte zolderkamer gelegen op 1202m².
Ligging: Zeer rustig gelegen in een residentiële buurt op wandelafstand van centrum Tremelo en nabij Keerbergen. Winkels, scholen, openbaar vervoer,... vindt men in de directe nabijheid.
Indeling:Kelderruimtes, inpandige garage, wasplaats, toilet, inkomhal, leefruimte met open keuken, overRecent volledig vernieuwde OB met zuidgerichte tuin op 1202m²dekte veranda en tuin. Niveau 1: bureau/slaapkamer, badkamer, slaapkamer 2.Niveau 2: afgewerkte zolderruimte.

Omschrijving:Deze prachtige woning werd volledig gerenoveerd in 2019 met kwaliteitsvolle materialen. Naast het creëren van de huidige inrichting werden onder meer volgende structurele verbeteringen aangebracht: elektriciteit vernieuwd, nieuwe cv-ketel op gas + nieuwe radiatoren, nieuwe keuken en nieuwe badkamer geplaatst, nieuwe ramen, dak geisoleerd en zolderruimte volledig afgewerkt tot een prachtige aparte leefruimte met slaapruimte.De woning omvat drie niveaus, de kelderverdieping met inpandige garage en wasplaats liggen op straatniveau, en de 3 kelderbergingen liggen een niveau lager. Erboven bevinden zich twee woonverdiepingen.We betreden de woning via de inkomhal die ons brengt naar de gezellige leefruimte met zitplaats en eethoek. In de zithoek kan u in de wintermaanden genieten van de gezellige gashaard. De volledig vernieuwde keuken is voorzien van inbouwtoestellen (vaatwas, ingebouwde frigo, combi-oven) en geniet van een groot kookeiland. Aansluitend aan de keuken vindt u de overdekte veranda met zicht en toegang tot de zuid-georiënteerde tuin.Via de keuken kan u naar de lager gelegen inpandige garage met wasplaats, wc en ruimte die toegang geeft tot de mooi aangelegde tuin voorzien van tuinhuis en zonneterras.De verdieping omvat bureau/slaapkamer, badkamer voorzien van inloopdouche, dubbele lavabo met meubel en wc en nog een 2de ruime slaapkamer voorzien van airco.
Vervolgens vindt u op het hoger niveau de volledig afgewerkte zolderkamer voorzien van slaapruimte, dressingruimte en leefgedeelte.  Buiten geniet men van alle rust en privacy van de mooie, zuid-georiënteerde tuin. Het perceel is volledig omheind en voorzien van een elektrishe poort. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een aantal wagens te parkeren voor de woning.Bent u op zoek naar een volledig instapklare rustig gelegen woning te Keerbergen, plan dan snel een bezoek in.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

361 kWh/m2

Pand Referentie

AA9GHHO53LUO

1202 m2

191 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

21 Oct 2022€569.000

02 Sep 2022€595.000

15 Jul 2022€615.000

24 Jun 2022€645.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu