Mechelsebaan 113, 3140 Keerbergen

Huis Te Koop in Keerbergen

€1.750.000

In een groene omgeving te Keerbergen bevindt zich dit exclusieve kasteel, vroegere "Hotel Sans Soucis", met een rijke geschiedenis op een fantastisch domein. Dit prestigieuze pand omvat een totale oppervlakte van 642 m² op een schitterend perceel van 11.763 m². U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid, toch in de nabijheid van winkels, scholen en het openbaar vervoer. Het kasteel is momenteel ingericht als restaurant met bovenliggende woonst.

We betreden het domein via de riante oprijlaan. Op het gelijkvloers van het kasteel beschikt u over voldoende opbergruimte, 2 garages en de toiletten. De rustieke trap geeft ons toegang tot het restaurant op de eerste verdieping. De prachtige orangerie geniet van veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen. U bevindt zich hier in een oase van rust met zicht op het volledig aangelegde domein. Verder beschikt u aangrenzend aan de orangerie nog over een lounge. De ruime keuken is volledig ingericht en voorzien van de voornaamste toestellen. Via de orangerie heeft u ook toegang tot het magnifieke terras ten midden van de groene omgeving. U beschikt verder over voldoende parkeermogelijkheden op het domein.

Op de tweede verdieping van het kasteel bevindt zich het woongedeelte. Hier beschikt u over een leefruimte, die u kunt inrichten met een gezellige zithoek en eetplaats. Verder geeft de hal ons toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer, uitgerust met dubbele lavabo, bad en toilet. Op de derde verdieping beschikt u nog over een derde slaapkamer.

Dit unieke kasteeldomein biedt tal van mogelijkheden. Contacteer ons voor meer informatie op 0474/78 07 73 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- Perceel = 11.763 m²
- Oase van rust en groen
- Exclusief kasteeldomein

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

324 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€4.322

Pand Referentie

H4H5KSBNW9BH

11763 m2

642 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

06 Sep 2022€1.750.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woonpark

Overstromingsgebied

Nee

Menu