Mastendreef 3, 3140 Keerbergen

Huis Te Koop in Keerbergen

€615.000

In een groene omgeving te Keerbergen bevindt zich deze ruime villa met 4 slaapkamers en prachtige zuid-georiënteerde tuin. Deze unieke villa is gelegen op een perceel van 1537 m² en bereikbaar via een oprijlaan. U bevindt zich hier in een oase van rust, toch vlakbij het centrum van Keerbergen met winkels, scholen, eet-en drankgelegenheden en het openbaar vervoer.

We betreden de woning via de royale inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Vooraan de woning beschikt u ook over een aparte bureauruimte. In de prachtige leefruimte geniet u van veel lichtinval door de grote raampartijen. Hier kan u een aparte eetplaats en gezellige zithoek inrichten naast de centraal geplaatste open haard. Deze open ruimte staat rechtstreeks in verbinding met de keuken die voorzien is van alle nodige, kwalitatieve toestellen. Achter de keuken bevindt zich nog een hal, die ons toegang geeft tot een ruime berging/wasruimte. Deze is ook voorzien van een lavabo, een aparte douche en stoomsauna. De hal geeft verder ook toegang tot de ruime geacclimatiseerde wijnkamer en een hobbykamer, voorzien van airco. Deze kunt u gebruiken voor allerlei doeleinden, ook mogelijks als vierde slaapkamer. Op de eerste verdieping beschikt u over 3 ruime slaapkamers, voorzien van airco, en een badkamer voorzien van dubbele lavabo, ligbad en toilet. Twee slaapkamers beschikken ook nog over een gezamenlijke en-suite douchekamer, uitgerust met lavabo en met de mogelijkheid om een douche aan te sluiten. De zolder is bereikbaar via een zolderluik en biedt extra opbergruimte.

In de prachtige en volledig aangelegde tuin met terras kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. De tuin is volledig zuid-gericht en bevat een tuinhuis die kan gebruikt worden voor extra opbergruimte. U bevindt zich hier volledig in het groen, met als gevolg 0% inkijk zodanig dat u volledig privé kan genieten van deze villa.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime villa met 4 slaapkamers op een rustige locatie. Contacteer ons voor meer informatie op 0472/22.12.41 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden :
- 4 slaapkamers
- Luxueuze afwerking
- Rustige en groene omgeving

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

361 kWh/m2

Pand Referentie

D1SRRVPPD4XH

1537 m2

295 m2

4 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

13 Sep 2022€615.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woonpark

Overstromingsgebied

Nee

Menu