Mereldreef 96, 3140 Keerbergen

Huis Te Koop in Keerbergen

€580.000

Op een toplocatie te Keerbergen vindt u deze zeer goed onderhouden instapklare woning met 4 slaapkamers, garage en tuin, op 8A 57CA.
Ligging: Zeer rustig en residentieel gelegen, in een doodlopende straat nabij het meer van Keerbergen, golfdomein, centrum van keerbergen en Tremelo. Winkels scholen, openbaar vervoer,... vindt men in de directe nabijheid.
Indeling:
Gelijkvloers: inkomal, wc, leefruimte met schuifraam naar terras, keuken, bijkeuken, wasplaats, overdekt terras, inpandige garage en tuin.Verdieping 1: nachthal, 4 slaapkamers, badkamer en 2 bergzolders.Verdieping 2: nog af te werken zolderruimte (reeds geïsoleerd). Kruipkelder aanwezig.
Omschrijving: De woning , een klassieke villa in traditionele bouwstijl werd geconstrueerd tussen 1976 en 1978 en is in zeer goede staat .We betreden de woning via de inkomhal die ons brengt naar de gezellige leefruimte met zitplaats en eethoek. In de zitplaats kan u in de koude wintermaanden lekker genieten van de haard.  De lichtrijke eetplaats geeft zicht en toegang via een groot schuifraam naar het overdekt terras en de aangelegde tuin.  De keuken met aanpalend een bijkeuken is goed onderhouden en geeft toegang via de wasplaats/berging tot het overdekt terras.  Hier kan u na een drukke werkdag volledig tot rust te komen en genieten van de rust en de natuur.  Tevens beschikt de woning over een inpandige garage die voorzien is van een nieuwe sectionale elektrische poort. In de garage vindt u ook de nieuwe gascondensatieketel (dd 2014) en hier is tevens de toegang tot de volledig kruipruimte (onder gans de woning).
Op de eerst verdieping bevinden zich 4 slaapkamers (waarvan 2 slaapkamers aansluitend een geïsoleerde zolderberging hebben), een badkamer met ligbad, 2 wasbekkens (met 2 kranen) en wc, en een nachthal die u via een luik naar  de zolderverdieping brengt. Deze ruimte is reeds volledig geïsoleerd (zowel de vloer als de dakhelingen) en kan nog volledig afgewerkt worden tot een extra slaapkamer/hobbykamer/bureaukamer.
Buiten geniet men in alle rust en privacy van de mooie, aangelegde tuin. Het perceel is volledig omheind en voorzien van een poort. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een aantal wagens te parkeren voor de woning en tevens is er een bezoekersparking aan de straatkant in grind aangelegd.EXTRA'S:-- alarmsysteem en tuinverlichting voorzien, besproeiingsinstallatie in de achtertuin aanwezig, dak en spouwmuren zijn recent geïsoleerd, conforme eleltriciteitskeuring, zeer gunstig EPC (168kWh/m²jaar).
DEZE WONING is ABSOLUUT een bezoekje waard. Bij interesse contacteer ons via 015/79.33.30 of mail naar ann@heylenvastgoed.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

168 kWh/m2

Pand Referentie

T520P4UA1A31

857 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

16 Sep 2022€580.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu