Nindsebaan 29, 3140 Keerbergen

Huis Te Koop in Keerbergen

€1.195.000

Gerenoveerde villa residentieel gelegen te Keerbergen op een perceel van 2.865 m² met zwembad
Volledig gerenoveerde villa te Keerbergen op een perceel van 2.865 m². De woning omvat een woonkamer, leefkeuken, zithoek, 3 slaapkamers, 2 badkamers, wasplaats, bureau en dubbele inpandige garage. Verder is er nog een apart poolhouse met douchekamer en toilet grenzend aan het zwembad.

Indeling

Gelijkvloers

U betreedt deze gezellige woning via de riante inkomhal met gastentoilet. Langs de inkomhal is er toegang tot de centrale gang, bureau en zithoek. De zithoek ligt centraal in de woning en geeft toegang tot enerzijds de riante leefruimte en anderzijds de uitgeruste keuken. De leefruimte is gezellig ingedeeld in eethoek en zithoek. Via de grote raampartijen is er ook veel lichtinval aanwezig. Verder is de leefruimte uitgerust met een houtkachel. De keuken is volledig uitgerust met oven, microgolf, afwasmachine, koelkast, vuur en dampkap. Langs de keuken is er een ruime bijkeuken met inbouwkasten.
Via de centrale gang bereiken we de slaapkamers, er zijn 2 gasten/kinderkamers met centraal een badkamer met douche. De master slaapkamer is apart en uitgerust met dressingkasten en ensuite badkamer met bad, douche en toilet.
Langs de inkomhal bereiken we tevens de dubbele inpandige garage met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Boven de garage is er tevens een ruime bergzolder. Langs de garage is het poolhouse met aparte badkamer en toilet.

Buiteninrichting

Buiten treft u twee terrassen rondom de woning. Verder ook een ruime tuin, volledig aanlegd. De tuin is volledig omheind en is afgesloten met een automatische poort. Links aan de woning ligt het zwembad. Achteraan de woning is er tevens een praktisch tuinhuis aanwezig.

Bijzonderheden

- Volledig gerenoveerd in 2006
- volledig gelijkvloerse woning
- Airco/warmtepomp in alle slaapkamers
- rustige, residentiële ligging
- zwembad met solar roldek
- dubbele inpandige garage
- mogelijkheid tot vierde slaapkamer in bureau
- vloerverwarming
- instapklaar
Documenten Indelingsplan Energie Prestatie Certificaat

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

211 kWh/m2

Pand Referentie

3M08Q19BCJDC

2865 m2

326 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

04 Nov 2022€1.195.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woonpark

Overstromingsgebied

Geen

Menu