Nachtegalenstraat 35, 3510 Kermt

Huis Te Koop in Kermt

- VERKOCHT -

CONTACT
Catherine Colson| 011/30.76.85 | ccolson@rzk.be
Linda Jacobs | 011/30.76.89 | ljacobs@rzk.be

BESCHRIJVING
Pure luxe, lichtrijke ruimtes en stijlvol comfort. Dat zijn slechts enkele trefwoorden die deze recente en prachtige villa in landelijke stijl omschrijven. Hier kan je deze zomer eindeloos en in alle privacy genieten van vakantie in eigen tuin, dankzij je eigen verwarmd openlucht zwembad met rondom een mooi aangelegde tuin en buitendouche.

INDELING
Binnenkomen doe je in een stijlvolle inkomhal met dubbele deur naar de woonkamer. Deze gezellige woonkamer heeft een mooie parketvloer, open haard op hout en hoge plafonds (3m!).
De landelijke keuken sluit mooi aan op de woonkamer en is voorzien van oven, microgolfoven, koelkast, vaatwasser, dampkap (SMEG). Het keukeneiland heeft een dubbele spoelbak en apart drinkwaterkraantje. Het werkblad werd uitgevoerd in natuursteen. Deze keuken straalt warmte en elegantie uit, waardoor het altijd gezellig kokerellen is!

Vanuit de woonkamer en keuken heb je dankzij grote ramen zicht op de mooi aangelegde tuin met zonneterras.

In de bijkeuken kan je vlot extra keukenmateriaal of voorraden kwijt en dit is tegelijkertijd de doorgang naar de kelderruimte en inpandige garage met automatische eiken poort.
Gelijkvloers is er ook nog een ruime bureelruimte! Thuiswerken, klanten/patiënten ontvangen of je hobbykamer inrichten? Het kan allemaal!

Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers, waarbij de masterbedroom een doorloopdressing heeft die rechtstreeks aansluit op de badkamer.
In de ruime badkamer heb je je eigen wellness met een groot bubbelbad, inloop regendouche, dubbele lavabo. Het toilet is apart in de nachthal. De slaapkamers hebben ook parketvloeren.

Een tweede sanitaire ruimte zou ingericht kunnen worden als 2e badkamer, douchekamer, maar is nu de ruimte die fungeert als wasplaats! Ook is er nog een praktische linnenkamer.
De zolderruimte kan apart ingericht worden als studio! Tappunten en afvoer voor sanitaire inrichting en elektriciteitsleidingen zijn reeds voorzien.

De grote aandacht voor de nieuwste technieken op vlak van hernieuwbare energie creëren een energiezuinige woning! Dit dankzij onder andere een uitgebreide MASSER-installatie met warmtepompen, zonnepanelen met optimalisatie, ventilatie, regenwaterrecuperatie, vloerverwarming, waterverzachter, … . Al deze technieken staan in de kelder. Het volledige huis is onderkelderd. Verder is de woning ook uitgerust met domotica, camerabewaking, alarm, carport, tuinberging, …

BEKNOPT
KI: 1804 EUR
Bouwjaar: 2008
Oppervlakte: 10a29ca
EPC-score: 45 kWh/m² - A -label – zeer energiezuinig

Relevante documenten zijn eveneens beschikbaar op onze website www.rzk.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

45 kWh/m2

Pand Referentie

68BKYO7MZURG

1029 m2

Vraagprijzen

08 Jun 2022€320.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu