3472 Kersbeek-miskom

Huis Te Koop in Kersbeek-miskom

€445.000

De gemeente Kersbeek-Miskom, een deelgemeente van Kortenaken, herbergt deze landelijke woning met aanhorigheden en weiland op ca. 1,2ha. Het geheel is uiterst rustig gelegen, aan een kleine weg, zonder buren, en is toch makkelijk bereikbaar via de E314. De grotere steden Leuven, Aarschot, Diest, Tienen en Sint-Truiden zijn nabij. Kortenaken is een gemeente in het Hageland en staat gekend om de uitgestrekte akkers en weilanden, de land- en tuinbouw, de fruitproductie en de vele wandelmogelijkheden.

Indeling woning (ca. 213m²; bouwjaar ca. 1970):
Het geheel is achterin gelegen aan een kleine en landelijke weg, te bereiken via een oprit, en geniet van een mooi vergezicht. De eigendom heeft de vorm van een vierkantsboerderij met binnenkoer en omvat voldoende parkingplaatsen. De woning herbergt een inkomhal, een leefruimte, een gesloten en uitgeruste keuken, berging, 4 slaapkamers, 1 badkamer (met douchebad) en een zolderruimte. Verder is er een inpandige garage- en/of bergingsruimte en een tuin.

Aanhorigheden en grond:
De aanhorigheden omvatten op dit moment onder meer oude koeien- en varkensstallen, een garage, een berging, een atelier, een keukenruimte en een duivenkot. Het weiland ligt rondom de gebouwen en is grotendeels omheind.

Een fijne eigendom voor elke dierenliefhebber!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

507 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.037

Pand Referentie

DT4RT676HX0K

11.936 m2

213 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

03 Oct 2022€445.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Geen overstromingsgevoelig gebied

Menu