Vlasvenstraat 1, 3640 Kinrooi

Huis Te Koop in Kinrooi

€330.000

Omschrijving Comfortabele gezinswoning op een perceel van 10a07ca op een rustige locatie nabij de Nederlandse grensovergang! Deze comfortabele gezinswoning bevindt zich nabij de Nederlandse grensovergang, ook het centrum van Molenbeersel is vlot bereikbaar. De woning beschikt over minstens 3 slaapkamers (waarvan 2 op het gelijkvloers) en een aparte garage!

Indeling
Gelijkvloers:
Via de inkomdeur aan de voorzijde van de woning komen we in de ruime inkomhal. Deze inkomhal is voorzien van een gastentoilet. De inkomhal leidt naar de betegelde ruime woonkamer, voorzien van inbouwspots, waar een groot schuifraam aan de achterzijde toegang geeft tot het deels overdekt terras en de tuin.

Via de woonkamer komen we in de recent geplaatste kwaliteitskeuken (2017) die tevens ook te bereiken is vanuit de inkomhal. Deze efficiënt ingedeelde keuken is voorzien van een microgolf, een combi-oven, een inductie-kookplaat, een frigo, een dubbele spoelbak, een afzuigkap en een uitsparing voor het plaatsen van een vaatwasser (voorzieningen zijn reeds getroffen). De keuken geeft toegang tot de berging die voorzien is van inbouwkasten. Verder bevinden zich op het gelijkvloers 2 ruime slaapkamers met vinylvloer in parketlook. Tenslotte is er een recente, volledig betegelde badkamer met een comfortabele inloopdouche, een badmeubel met dubbele wastafel, een spiegel en een kolomkast.

1ste verdieping:
Een vaste, houten trap leidt naar de ruime 1ste verdieping. Deze verdieping kan ingericht worden als extra slaapkamers, bureelruimte, speelkamer... Op dit moment is deze verdieping uitgerust met een vinylvloer en enkele scheidingswanden.

Tuin + garage:
De tuin van deze woning heeft een zuidwestelijke oriëntatie en is voorzien van een betegeld (deels overdekt) terras. De tuin is te bereiken via het schuifraam in de woonkamer en de achterdeur in de berging. Ook is het mogelijk om de garage te bereiken vanuit de tuin. In deze garage is er ruimte voorzien voor het plaatsen van één auto en een apart gedeelte voor fietsen, tuinmateriaal en is er een regen- en grondwaterpomp.

Details:
Elektrische verwarming & elektrische boiler (vervangen in 2019) voor warm water
PVC ramen aan binnenzijde, aluminium aan buitenzijde, dubbele beglazing, rolluiken voorzien (in 2016 geplaatst)
Binnendeuren vervangen in 2017
Plannen en EPC te vinden bij "extra informatie"!
Merk op: de woning is beschikbaar in overleg met huidige bewoners - voor meer informatie kan u contact opnemen met ons kantoor.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

475 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€818

Pand Referentie

KX9YFYZO7SHH

1.070 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

14 Dec 2022€330.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu