Kloosterstraat 31-2, 3640 Kinrooi

Huis Te Koop in Kinrooi

€375.000

Indeling:

Deze vrijstaande woning biedt op het gelijkvloers een riante inkomhal met gastentoilet die via een dubbele deur de toegang voorziet tot de ruime zuid georiënteerde leefruimte en aansluitend de geïnstalleerde keuken. Via een sas kan vervolgens de bijkeuken bereikt worden voorzien van inbouwkasten en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Verder biedt het gelijkvloers nog een bureel en een masterbedroom met privébadkamer en privédressing.

Op de verdieping zorgt een nachthal voor de toegang tot 2 bijkomende slaapkamers, een 2de badkamer, een apart toilet en twee bergruimtes, waarvan één met cv-ketel.

De woning is bovendien volledig onderkelderd (155m2) met diverse provisieruimtes, een tuinberging en een inpandige garages voor 3 voertuigen met automatische sectionaalpoort. De west georiënteerde tuin is voorzien van een bestrating in klinkers en twee terrassen in natuursteen, waarvan één overdekt.


Afwerking:

De woning is volledig geïsoleerd (dak, muren, vloeren), voorzien van een HR-ketel op aardgas met radiatoren en volledig voorzien van houten ramen met dubbele HR-beglazing en rolluiken, waardoor de woning reeds een zeer gunstige EPC-score geniet van 175 kWh/m2.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€1.353

Pand Referentie

ARWOLXTUD0DJ

733 m2

276 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

22 Dec 2022€375.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu