Grote Herreweg 229, 9690 Kluisbergen

Huis in Kluisbergen

€349.000

Ben je op zoek naar een ruime gezinswoning eventueel met mogelijkheid tot uitbaten van een zelfstandige activiteit, een tweewoonst of een interessante investering? Gevonden!
Deze villa bevindt zich in de gezellige gemeente Ruien, aan de voet van de Kluisberg. Alle faciliteiten zijn in de onmiddellijke omgeving te vinden. Mits renovatie kan deze woning omgetoverd worden in één grote villa of twee kleinere half open bebouwingen. Deze mogelijkheid zorgt er tevens voor dat deze villa de perfecte investering is.
Indeling: -GLV: U betreedt de villa via de inkomhal met een afzonderlijk toilet. Vervolgens komt men in de leefruimte voorzien van grote glaspartijen die zorgen voor heel wat lichtinval. De keuken bevindt zich aan de achterzijde. Van hieruit heb je een prachtig zicht op de tuin. Verder is er nog een slaapkamer en badkamer op de gelijkvloerse verdieping. Het vroegere winkelgedeelte die nu dienst doet als eetkamer en zeer grote berging neemt de volledig rechtse kant van de woning in. -1steV: Via twee verschillende trappen betreed je aan de linkerkant van de woning twee slaapkamers en aan de rechterkant een zeer grote zolderruimte. Deze laatste kan ook betreden worden via een trap buiten.
Spreekt deze grote villa met tal van mogelijkheden en mooie zonnige tuin jou aan? Maak dan snel een afspraak.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

420 kWh/m2

Pand Referentie

ENBS2KT5MWT-

1213 m2

279 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

07 Mar 2022€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu