Molenstraat 27, 9690 Kluisbergen

Huis in Kluisbergen

€885.000

Bent u op zoek naar een karaktervolle herenwoning op een vlot bereikbare locatie in centrum Berchem? Lees dan zeker verder.
Deze eigendom is weggelegd voor wie houdt van een authentieke woonst met karaktervolle elementen en een tuin waar je steeds in vakantiemodus vertoeft. Deze herenwoning heeft een uitstekende ligging pal in het centrum van Berchem, nabij invalswegen, openbaar vervoer, winkels en scholen. Daarenboven zorgen de grote raampartijen ervoor dat u in deze woonst een ruimtelijk en behaaglijk gevoel krijgt. De herenwoning huisvest momenteel 4 slaapkamers, maar biedt de mogelijkheid tot 6 slaapkamers. Andere pluspunten zijn de zonnige en ruime tuin met zwembad en jacuzzi, de welness ruimte en de mogelijkheid om handel te drijven. Met dit sublieme kader en een parking rechtover de deur is deze eigendom zeker ook geschikt voor de uitbating van een b&b, vakantiewoning of restaurant.
Indeling: -Kelder: Deels ondergrondse kelder met apart gedeelte als wijnkelder -GLV: Imposante inkomhal met toegang naar de leefruimte met prachtige hoge plafonds en glasramen. Aansluitend treft u de keuken aan met Lacanche fornuis. Vanuit beide ruimtes heb je een prachtig zicht op de werkelijk verbluffende tuin. Er is tevens een handelsruimte die dienst gedaan heeft als bloemenwinkel. Aan berging is er ook geen gebrek en voor de wagen is er een garage met automatische poort. -1steV: Via de nachthal heb je toegang tot 4 ruime slaapkamers met eigen lavabo en een volledig marmeren badkamer. Boven de garage is er een volledige welness met sauna, stoomcabine, infra rood cabine en jacuzzi. -2deV: Grote zolder die via een vaste trap te betreden is. Hier kunnen er eventueel nog kamers bijgemaakt worden.
Interesse in deze charmante herenwoning? Neem dan vrijblijvend met ons contact op.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

294 kWh/m2

Pand Referentie

G-3YSFL51D3S

1470 m2

317 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Jul 2022€885.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Woning gebouwd voor 1962

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu