Rozenlaan 8, 9690 Kluisbergen

Huis in Kluisbergen

€290.000

Op zoek naar een perfect onderhouden woning met wat opfrissingswerkzaamheden in het centrum van Berchem? Zo gevonden bij ERA Coorevits.
Deze woning bevindt zich in een rustige, kindvriendelijke woonwijk in het centrum van Kluisbergen. Door deze uitstekende ligging kan je alle faciliteiten stapvoets bereiken en toch genieten van alle rust in de prachtig zuid gerichte tuin. Tevens bevindt er zich voor de deur een fietsautostrade die je zo met de fiets tot in Oudenaarde brengt.
Indeling: -GLV: Uitnodigende inkomhal met prachtige eiken trap en gastentoilet. Vervolgens kom je in de lichtrijke woonkamer of keuken van waaruit je een mooi zicht hebt op de mooi aangelegde tuin. Aan de keuken is er een berging en een dubbele veranda. Voor de wagen is er tevens een inpandige garage. -1steV: Via de nachthal heb je toegang tot 3 ruime kamers en een badkamer. Belangrijk is dat er geen ruimteverlies is door het schuine dak doordat het dak bovenop het 1ste verdiep ligt. -Zolder: Ruime zolder toegankelijk via een luik
Maak je met enkele kleine ingrepen van deze woning graag uw thuis? Contacteer ons dan snel voor een bezoek!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

319 kWh/m2

Pand Referentie

SJQSJDG-CHBM

594 m2

189 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

26 Sep 2022€290.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu