Kwadamstraat 4, 9910 Knesselare

Huis Te Koop in Knesselare

€380.000

Woning Te koop Deze KLEINSCHALIGE NIEUWE VERKAVELING wordt gerealiseerd nét nabij het CENTRUM van Knesselare en bestaat uit 3 loten ZEER RUIME LOTEN tussen 410m² en 576m². Er worden 2 halfopen en 1 gesloten woning opgericht, deze genieten telkens van een PERFECT ZUID-WEST GERICHTE TUIN!

De gesloten woning omvat een inkomhal, gastentoilet, lichtrijke woonkamer met zit- en eetplaats, open ingerichte keuken met tuinzicht, inpandige garage, berging met wasplaats en achterdeur naar de tuin. De bovenverdieping wordt voorzien van een nachthall, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en badkamermeubel, afzonderlijk toilet. Via een zolderluik is er toegang tot de grote bergzolder.

De halfopen woning (rechts) omvat een inkomhal, gastentoilet, uiterst lichtrijke woonkamer met grote zit- en eetplaats, open ingerichte keuken met tuinzicht, aansluitend de berging met wasplaats. De bovenverdieping wordt voorzien van een nachthall, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en badkamermeubel, afzonderlijk toilet. Via een zolderluik is er toegang tot de grote bergzolder. Indien gewenst, kan mits opleg een carport worden opgericht.

Lot 1 = Rechter HOB = 576m²;
Lot 2 = GB = 410m².
Lot 3 = Linker HOB = VERKOCHT

Verkoop onder BTW - stelsel. E-peil 40

Neem contact op met onze kantoor voor de plannen en het lastenboek!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

0191KZ0-R8J8

576 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

01 Sep 2022€380.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu