8300 Knokke-heist

Huis Te Koop in Knokke-heist

€1.695.000

Dit uitzonderlijk landhuis is rustig gelegen in de Vallei van de Molignée, nabij de abdij van Maredsous en de Tuinen van Annevoie. Het herenhuis werd gebouwd in 1980 op een grond van ongeveer 3 hectare. Het bestaat uit het hoofdgebouw, een conciërgewoning en een heel ruim bijgebouw.
Het hoofdgebouw beschikt over een inkomhal die leidt naar de vertrekken op het gelijkvloers en via een majestueuze trap bereikt u de eerste verdieping. Deze verdieping beschikt over 4 ruime slaapkamers met badkamer, waaronder de masterbedroom die eveneens een aanpalende dressing heeft. Op de 2de verdieping bevindt zich de leefruimte met volledig ingerichte open keuken, drie slaapkamers, 2 badkamers en een bureau. De conciërgewoning beschikt over een leefruimte, keuken en 2 slaapkamers. Het andere, ruime bijgebouw wordt momenteel gebruikt als garage en stockageruimte. Verder zijn er talloze parkeerplaatsen.
Mits het verkrijgen van de nodige vergunningen, leent dit pracht gebouw zich ideaal tot het uitbaten van een B&B of een gîte.
Voor meer informatie of een bezoek kan u contact opnemen op 050 60 33 33 of via verkoop@hetzoute.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

N1GIMVIL3S9M

8 Slaapkamers

Vraagprijzen

05 Aug 2022€1.695.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

agrarisch gebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu