Kalvekeetdijk 151, 8300 Knokke-heist

Huis in Knokke-heist

€725.000

Deze recent opgefriste woning is gelegen op een perceel van 497 m2 en bevindt zich op fietsafstand van het centrum van Knokke. In de directe omgeving bevinden zich warenhuizen, gezellige restaurants, apotheek,… Deze gunstige ligging is ook erg gewild omwille van haar vlotte bereikbaarheid.

Via de aangelegde oprit met toegangspoort bereikt u de inkomdeur die u leidt naar de ruime hal die beschikt over een gastentoilet en handige vestiaire. Vanuit deze centrale inkomhal bereikt u de moderne keuken met groot kookeiland die perfect dienst kan doen als familie eethoek. De keuken biedt naast heel wat kastruimte ook over een ruime berging die kan worden ingericht als wasplaats.
De lichtrijke leef- en eetruimte werd voorzien van een prachtige parketvloer en staat in directe verbinding met het terras en de perfect georiënteerde tuin.
Via de authentieke trap bereikt u de eerste verdieping waar zich drie ruime slaapkamers en een pas gerenoveerde badkamer bevinden. Deze laatste beschikt over een ruime inloopdouche, ligbad, dubbele lavabo en toilet.
Als extra troef bevindt zich op de eerste verdieping een zonovergoten terras.
Langs de nachthal bereikt u de derde verdieping. Deze werd volledig afgewerkt maar kan nog naar eigen wens worden ingericht. Zo kan ze dienen als bureau- of hobbyruimte, extra slaapkamers, speelkamer,…

De onderhoudsvriendelijke tuin biedt heel wat privacy en beschikt eveneens over een handige tuinberging.

Bent u op zoek naar een vaste bewoning of een tweede verblijf in de directe omgeving van Knokke? Dan is deze charmante woning zéker een bezoekje waard.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

149 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€937

Pand Referentie

K-DBO40MPQXX

497 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

20 Aug 2022€725.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Hoofdverblijf

Overstromingsgebied

Nee

Menu