8300 Knokke-heist

Huis Te Koop in Knokke-heist

€2.300.000

Opbrengsteigendom op groen domein!

Deze opbrengsteigendom is gelegen in het kleine dorpje Waterlandkerkje, vlakbij de Belgische grens in Nederland en op slechts een boogscheut van Knokke en Cadzand. Het omvat 2 grote schuren die omgevormd kunnen worden naar wonen en recreëren en die u een mooi rendement kunnen opleveren. Het domein is zeer landelijk gelegen en omgeven door akkers. De gebouwen staan iets verder van de straat en zijn omgeven door een mooie mix van natuur, waaronder een boomgaard, waddy, dreef, ... . Met de fiets staat u zo in Oostburg, het charmante Sluis of zelfs op het strand te Cadzand!

Het omvat een grote te renoveren schuur waarbinnen 1 of 2 zeer ruime rietgedekte woningen voorzien kunnen worden mits aanvraag vergunning. Momenteel omvat deze schuur zeer veel bergruimte en een instapklaar appartement met rendement.

Op het terrein staat nog een 2de schuur waarvoor een vergunning is verleend tot het omvormen naar 5 vakantiehuisjes van een 40tal m² met 1 slaapkamer. Door de te voorziene grote raampartijen kan er genoten worden van een prachtig open zicht over de akkerlanden. Mooi rendement mogelijk!

Verder is er nog 1 kleiner bijgebouw die eventueel als fietsenberging en werkschuur of dergelijke ingericht kan worden.

Deze eigendom is uniek en heeft enorm veel potentieel. Voor meer info kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

G23GT5SK5VEB

6300 m2

2 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

29 Sep 2022€2.300.000

Menu