8300 Knokke-heist

Huis Te Koop in Knokke-heist

Prachtig karaktervol landgoed op ca 11.337m², omringd door het groen en de polders, te koop op een boogscheut van Knokke, nabij Duinenwater en de nieuwe Golf, genietend van sublieme zichten op de velden!
Indeling van de woning: Inkomhal met ingemaakte kasten en ruim gastentoilet. Salon / zithoek met haard. TV-hoek. Lichtrijke eetplaats met open haard. Ruime leefkeuken voorzien van alle comfort en luxe, met eetplaats uitgevend op terras en tuin. Ruime bijkeuken. Praktische wasplaats / berging. Mooi aangelegde tuin rondom de woning met zonneterrassen en barbecue. 1ste verdieping: master bedroom voorzien van een aangenaam terras met open zicht op de velden, dressing en volledig ingerichte badkamer (ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo en toilet). 2de slaapkamer biedt eveneens zicht op de velden en is tevens voorzien van terras, ingemaakte kasten / dressing en douchekamer (douche, lavabo en toilet). 3de ruime slaapkamer met douchekamer (inloopdouche, dubbele lavabo en toilet), aanpalend (slaap)kamer met trap naar het gelijkvloers. 2de verdieping: 5de en 6de slaapkamer, elk voorzien van hun eigen sanitaire ruimte (douche, lavabo en toilet). Inpandige garage voor 4 wagens en plaats voor fietsen / golfkar. Ruime kelderverdieping met oa bergingen, stookruimte en douche, lavabo en toilet. Het domein bestaat uit een luxueuze en schitterend afgewerkte woning met een inpandige garage voor meerdere wagens en ruime oprit. Luxe en verfijning op een unieke locatie vlakbij de nieuwe Golf in Knokke, op enkele passen van het centrum van Knokke. Ideaal voor wie op zoek is naar charme, topafwerking en ruimte.
De villa is zeer smaakvol ingericht en wordt volledig gemeubeld aangeboden, met uitzondering van de persoonlijke zaken, schilderijen en kunstwerken.Stedenbouwkundig uittreksel aanwezig.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

123 kWh/m2

Pand Referentie

38KC17IXQU1C

657 m2

6 Slaapkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu