Dominicanenkerkje , 8300 Knokke-zoute

Huis Te Koop in Knokke-zoute

Uniek gelegen alleenstaande villa op één van de meeste gegeerde liggingen van het Zoute in de directe omgeving van de Royal Zoute Golf Club en het Dominicanenkerkje.Deze riante villa te koop kent een typische klassieke Zoute-Architectuur en is in perfecte staat van onderhoud.Bebouwde oppervlakte van ca 315m² toz van het terrein. Renovatiejaar 1996.
De villa is als volgt ingedeeld:Inkom, ruime woonkamer voorzien van salon, zithoek met haard uitgevend op overdekt terras met lichtkoepel, eetplaats met aansluitend keuken met ontbijthoek.Op het gelijkvloers is er eveneens een ruime slaapkamer met dressing en badkamer (ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet).Eerste verdieping: tweede slaapkamer met lavabo. Ruime zithoek, eetplaats, bar en keuken. Apart toilet, berging, koelcel en douche op de nachthal. Ruim dakterras, bereikbaar via nachthal, zithoek en polyvalente ruimte bereikbaar via aparte trap in de garage.Tweede verdieping: apart toilet op de nachthal, badkamer (ligbad, douche en lavabo), 3 slaapkamers, elk voorzien van een lavabo en een zesde slaapkamer die momenteel dienst doet als bureel.
Personenlift van het gelijkvloers naar de tweede verdieping.Inpandige dubbele garage die momenteel dienst doet als wasplaats met ruimte voor wasmachine en droogkast en ingemaakte kasten, daarnaast is er tevens een trap voorzien naar de polyvalente ruimte op de eerste verdieping.Deze ruimte is voorzien van een wijnzolder en berging met een goederenlift (van 0 naar +1).
Airco. Alarm. Camerabewaking. Buitenverlichting.
Zuid-west georiënteerde tuin met vijver. Parking buiten voor ca 6 wagens.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

300 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€3.495

Pand Referentie

8TAQ70KMEQ4A

520 m2

6 Slaapkamers

3 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu