8300 Knokke-zoute

Huis Te Koop in Knokke-zoute

€3.895.000

Exclusief te koop bij Immo Brown:Prachtige koppelvilla gelegen aan het natuurgebied op de Graaf Jansdijk tussen de Oosthoek en de Kalfmolen. De volledig aangelegde tuin, het zwembad met jetstream, de terrassen en de paadjes naar een ontwerp van Dominique Eeman. De woning kent mooie open zichten over de achterliggende weilanden en kent 6 staanplaatsen waarvan 2 in de dubbele gesloten garage.
Indeling van de villa: Ruime en lichtrijke woonkamer met geïntegreerde bibliotheek. Grote glaspartijen naar zowel de tuin en weilanden als naar het zwembad en terras en binnenkoer. Eetplaats met bibliotheek en ingemaakte kasten, uitkijkend op de tuin. Ruime leefkeuken met aparte ontbijthoek en bijkeuken eveneens met zicht op de tuin en weilanden. Ruime inkom met vestiaire, apart toilet en praktische bergruimte.Eerste verdieping: nachthall met veel bergruimte, 2 ruime slaapkamers met elk hun privatieve badkamer met toilet. Grote bergplaats/zolder.Tweede Verdieping: ruime derde en vierde slaapkamer, 1 badkamer en apart toilet. Grote bergruimte/zolder. In het bijgebouw : een grote dubbele garage. Via de buitentrap boven de garage : aparte studio / slaapkamer voorzien van badkamer met toilet, ideaal voor bv. een au-pair.
Dimlichten in de gehele woning, kasten met ledverlichting, alarm op deuren en ramen alsook detectoren, camera's. Zwembad met jets. Tuinberging zwart geïntegreerd in de tuin. Videofoon, omheining, 15.000 L regenwaterputten, automatisch besproeiingssysteem, branddetectoren, tuinverlichting. in alle ruimtes vloerverwarming ook in de garage met uitzondering van de slaapkamers, veiligheidsdeuren, waterkranen en stopcontacten op buitengevels, aparte cv voor het zwembad, automatische screens aan alle ramen en twee zonneluifels.Grondoppervlakte van 861m². Topafwerking: tot in het kleinste detail mooi afgewerkt met duurzame en kwalitatieve materialen.Koppelvilla volledig los gebouwd van de andere koppelvilla, betonplaten apart gegoten, tussen bouwmuren van beide koppelvilla's is een spouw voorzien.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

102 kWh/m2

Pand Referentie

D653H87LPCUW

377 m2

5 Slaapkamers

Vraagprijzen

18 Dec 2022€3.895.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu