Mechelsesteenweg 213, 2550 Kontich

Huis in Kontich

€430.000

WAUW ! Deze volledig gerenoveerde, strakke en moderne woning met veel open ruimtes gaat u zéker aanspreken !

We parkeren één of twee wagens op de ruime oprit (wachtbuis voor laadpaal aanwezig), de gevel is geïsoleerd en bezet met smaakvolle steenstrips, MODIEUS !

De volledige beneden verdieping is opengetrokken, op uitzondering van de inkomhal met het gastentoilet. Wanneer we de inkomhal en toilet passeren, betreden we de zeer RUIMTELIJKE leefruimte met open keuken en hoge plafonds. Een echt verademing !

Laat ons stellen dat de ULTRAMODERNE open keuken het paradepaardje van de benedenverdiepig is ! Deze is hyper-ingericht met een kookeiland en moderne toestellen van Miele (micro/oven, stoomoven/oven, keukenkasten, composieten werkblad, dampkap, inductie kookvuur), de XXL vaatwasser is van AEG.

Via de eigentijdse, KINDVRIENDELIJKE eiken trap betreden we de eerste verdieping met twee ruime slaapkamers (ééntje met terrasje, kleinste slp = 15m2) en een ruime badkamer (daglicht aanwezig). Deze laatste is ingericht met een toilet, dubbele lavabo, sierradiator en betegelde inloopdouche (thermostatische kraan) en automatisch verluchtingssysteem.

Nog enkele leuke details aan deze verdieping zijn de vide, die voor een sublieme lichtinval zorgt van de eerste tot de gelijkvloerse verdieping van deze TRENDY WONING. Daarnaast is er nog een wasberging aanwezig, praktisch toch ?

De derde slaapkamer is bereikbaar met een vaste trap en kan naar eigen behoeft ingedeeld worden in een parentfloor met badkamer of dressing. U kan deze verdieping natuurlijk ook gewoon als opslagruimte gebruiken.

Achteraan de woning kan u in alle rust genieten van de aangelegde tuin. Deze is voorzien met een ruim terras vlak aan de woning en een zonneterras met tuinhuis een lounge gedeelte. Het grasgedeelte is voorzien met een kabel voor een automatische grasmaaier.

De droge kelder kan ideaal dienen om extra voedingswaren en kuisprodocten of de goede wijn/bier te stockeren !

Technische details:

- nieuwe rioolbuizen,
- nieuwe aluplex leidingen,
- nieuwe elektrische bekabeling
- ventilatiesysteem (type D)
- junkersketel (2017)
- spots allen LED
- Kill switch aan de slaapkamer en inkom

De ideale ligging omvat: supermarkt op 50 meter, school op 1km, autosnelwegen A12 en E19 makkelijk te bereiken. En nog veel meer dat we u graag ter plaatsen toelichten.

Werkelijk een parel die u niet mag missen !

Dit is niet wat je zoekt ? Al gehoord van AANKOOPBEGELEIDING ? Wij zoeken, bezoeken en onderhandelen mee met jou voor eigendommen die worden aangeboden door particulieren, andere makelaars of eigendommen die zelfs (nog) niet te koop staan?
Vraag meer informatie over aankoopbegeleiding via welkom@dehuisleverancier.be of 0489/069.000

de Huisleverancier : Persoonlijk, voor iedereen Service, Kwaliteit en Vertrouwen !

EPC : kWh/m2 (in opmaak)
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

106 kWh/m2

Pand Referentie

2VUXEO6CLW8I

275 m2

193 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

29 Sep 2022€430.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Menu