Pronkenbergstraat 6, 2550 Kontich

Huis Te Koop in Kontich

€445.000

Deze knappe half-open bebouwing ligt aan de groene weiden van de Pronkenberg manège, op wandelafstand van het centrum van Kontich-kazerne met bakker, supermarkt en scholen. Achter de charmante gevel schuilt een prachtige trendy gerenoveerde woning.

Parkeer gerust je wagen op de oprit van de garage als er geen plaats zou zijn op vlakbij gelegen publieke staanplaatsen. De frisse inkomhal op tegelvloer nodigt je uit om de verder door te wandelen naar de knappe leefruimte met open keuken en eetplaats. Je voelt meteen de goede vibe aan die hier leeft. Achter de keuken ligt ook nog de volledig vernieuwde badkamer, ideaal voor de kleintjes om hier onder jouw waakzame oog een badje te nemen terwijl jij een lekkere maaltijd voorbereid…

In lente, zomer of herfstperiode zetten we de schuifraam open naar de verharde stadstuin… geen onderhoud, maar wel gezellige avondjes die je hier kan beleven !

We gaan nu eerst naar de eerste verdieping waar twee ruime kamers en een tweede badkamer terug te vinden zijn. Ook deze verdieping werd reeds volledig vernieuwd.

Heb je daarna nog een derde slaapkamer nodig? Geen probleem, de ruimte hiervoor kan je vinden onder dak.

Voor de handige klusjesman of mensen die wel wat ruimte kunnen gebruiken is de garage een werkelijke droom, hier passen gemakkelijk 2 wagens achter elkaar in.

Dit is niet wat je zoekt ? Al gehoord van AANKOOPBEGELEIDING ? Wij zoeken, bezoeken en onderhandelen mee met jou voor eigendommen die worden aangeboden door particulieren, andere makelaars of eigendommen die zelfs (nog) niet te koop staan?
Vraag meer informatie over aankoopbegeleiding via welkom@dehuisleverancier.be of 0489/069.000

de Huisleverancier : Persoonlijk, voor iedereen Service, Kwaliteit en Vertrouwen !

Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv-EPC : (in opmaak) kWh/m2

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

1GHL9VF5EA-5

304 m2

149 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

01 Dec 2022€445.000

10 Nov 2022€450.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Menu