Kruisschanslei 84, 2550 Kontich

Huis Te Koop in Kontich

€389.000

Zeer gunstig gelegen rijwoning met 4 slaapkamers en ruime tuin op wandelafstand van het centrum van Kontich.

Er is een verharde voortuin met parkeermogelijkheid, ook is er in de straat veel parkeermogelijkheid. Tevens is de woning goed bereikbaar van de oprit E19 Antwerpen-Brussel. De gelijkvloerse verdieping omvat een inkomhal en de trap naar eerste verdieping, een ruim bureelruimte vooraan, een gezellige eetplaats met naastliggend de ingerichte keuken met toestellen. Verder is er nog een fietsenberging met deur naar de straatkant. Achteraan op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich het ruime salon met zicht op de tuin. Er is een apart toilet en een wasplaats met aansluiting voor de wasmachine. Als laatste kan je een ruim terras en ruime diepe tuin terugvinden met achteraan een te renoveren berging. Er is ook een ruime kelder aanwezig.

Op de 1ste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers (4,00x4,00) (3,50x3,15) en een vernieuwde badkamer met ligbad, douche, en dubbel lavabo.

Op de 2de verdieping bevinden nog 2 slaapkamers en een kleine zitruimte.

De woning beschikt over centrale verwarming op gas, hoogrendementsketel en nieuwe ramen ( draai-kip) met hoogrendemendsglas. De woning is instapklaar.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

IX34U-L5X-59

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

13 Dec 2022€389.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu