Distelstraat 5, 8851 Koolskamp

Huis Te Koop in Koolskamp

€295.000

Op te frissen (renoveren) gezinswoning nabij het centrum van Koolskamp.
Deze ruime gezinswoning is volledig gelijkvloers, maar mogelijkheid om de zolder in te richten met extra (slaap)-kamers. De woning ligt in een zeer rustige kindvriendelijke buurt en dichtbij het Dorpsplein van Koolskamp. De woning heeft 3 ruime slaapkamers, lichtrijke woonkamer, garage, tuin enz.
INDELING: * Gelijkvloers: Ruime inkomhal, apart toilet, rechts toegang tot de garage en links de woonkamer. Ruime en lichtrijke woonkamer (zit- en eetgedeelte) met een houthaard en toegang tot de tuin, aansluitend de keuken voorzien van kasten, toestellen en eetplaats, aparte ruime berging. Nachthal met 3 ruime slaapkamers en badkamer met toilet, dubbele lavabo en ligbad. * Garage: Een grote garage met kantelpoort, wasplaats/berging en trap naar de zolder. * Zolder: Via de schuiftrap bereikt u de zolder met betonvloer. Mogelijkheid om extra (slaap)-kamers te creëren! * Tuin: Ruime tuin met terras naast de woning, volledig omheind met tuinhuis.
PLUSPUNTEN: + Rustige ligging + Veel mogelijkheden + Extra kamers te creëren in de zolder + Regenput + ... Bel vandaag nog voor meer informatie!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

542 kWh/m2

Pand Referentie

-2LPOIZDXLX0

551 m2

155 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

26 Dec 2022€295.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Geen vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu