Tiensesteenweg 154, 3360 Korbeek-lo

Huis Te Koop in Korbeek-lo

€369.000

In Korbeek-Lo vinden we deze ruime en instapklare ééngezinswoning met drie slaapkamers en een zeer grote garage met wasplaats.
Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn in de onmiddellijke omgeving, alsook de oprit van de E40 vind je op enkele minuten van deze woning.
Wanneer je de woning betreedt kom je terecht in de ruime inkomhal met een apart gastentoilet. Via de inkomhal kom je in de ruime woonkamer met living, eetplaats en de open geïnstalleerde keuken met grote raampartijen. Men heeft toegang tot het zuidwestgeoriënteerde terras en tuin via een schuifraam in de keuken en eveneens via de achterdeur in de garage. Het betreft een zeer charmante tuin met een leuk zitterras.
Tevens onderkeldering.
De eerste verdieping is voorzien van een ruime nachthal met drie slaapkamers, een bureel/dressing en een grote badkamer (ligbad, douche, wc en lavabo). Een van de slaapkamers heeft een ruime mezzanine. De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap in de nachthal. De zolder kan afgewerkt worden als extra slaapkamer en/of hobbykamer.
De elektrische installatie is conform!
Kortom een ruime comfortabele woning op een gunstige ligging!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

354 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.073

Pand Referentie

9J3L0WYUCLIQ

421 m2

235 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 Dec 2022€369.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu