Koutermolenstraat 109, 8610 Kortemark

Huis in Kortemark

€319.000

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een topligging te Kortemark, op een boogscheut van het centrum én diverse invalswegen, resideert deze alleenstaande gezinswoning. Deze eigendom werd ingeplant op een mooi, zongericht perceel van ca. 1306 m² met prachtige landelijke verzichten.

Via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire, bereiken we de ruime, lichtrijke woonkamer met houtkachel en mezzanine (momenteel ingericht als bureau). Aangrenzend bevindt zich de volledig ingerichte keuken (oven, vaatwas, frigo, microgolf, kookplaat, dampkap, gootsteen + ingemaakte kasten) met ruime eetplaats. Deze laatste biedt rechtstreeks toegang tot de zonnige tuin met terras. Nabij de keuken bevindt zich tevens een praktische kelderruimte.
Verder beschikt het gelijkvloers over een wasplaats, een technische ruimte én een eerste badkamer. Deze laatste werd voorzien van een dubbel lavabomeubel, een douche en een ligbad.

Via de vaste trap, bereiken we het eerste verdiep. De eerste verdieping bestaat uit 4 volwaardige slaapkamers (waarvan één met dressingruimte) alsook een badkamer. Deze badkamer werd voorzien van een douche, een lavabomeubel en een toilet. Via de valtrap in de hall bereiken we de zolderruimte, die de mogelijkheid biedt tot een extra slaapkamer.

eigendom biedt eveneens een zeer ruime garage aan.

Een unieke troef van deze eigendom betreft de zonnige tuin met terras en het prachtig verzicht.

Bouwtechnisch: houten ramen (meranti) met dubbele beglazing, dakisolatie, muurisolatie, CV op aardgas, zonnepanelen met terugdraaiende teller, conforme elektriciteit, EPC: 85 kWh/(m² jaar), …
Kortom een prachtige eigendom! Zeker een bezoek waard!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

85 kWh/m2

Pand Referentie

XDLX52-B-MSE

1306 m2

222 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

24 Oct 2022€319.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu