Pastoor D. Vanhautestraat 6, 8610 Kortemark

Huis Te Koop in Kortemark

€499.000

Deze prachtige gerenoveerde woning mét loods bevindt zich in hartje Edewalle, deelgemeente van Kortemark.
Deze woning met loods en grote koer/parking bevindt zich op een oppervlakte van 590 vierkante meter. De loods en koer / parking zijn bereikbaar via een achterliggende nabijgelegen straat. Het domein wordt veilig afgesloten met een elektrische poort.

De woning werd recent volledig grondig gerenoveerd en is bijgevolg instapklaar. Naast de ruime leefruimte en prachtige keuken vinden we hier maar liefst 5 slaapkamers & mogelijkheid tot 2 extra slaapkamers. De volledige woning is voorzien van vele lopende meters inbouwkasten, dewelke enorm veel opbergmogelijkheden geven.
Door de vele raampartijen en praktische indeling van de woning is het ruimtegevoel binnenin de woning enorm.

Naast deze prachtige woning vinden we achterin een mooie loods van 119 vierkante meter mét grote koer / parking, welke parkeergelegenheid geeft voor meerdere wagens. De loods is voorzien van alle comfort, incl. sanitaire ruimte met douche / toilet / piscine + verwarming met volledig nieuwe gasketel. De loods bestaat uit 2 verdiepen waardoor er bijna 240 vierkante meter opslag ruimte is. Een stuk van het verdiep kan makkelijk worden weggenomen. De loods is toegankelijk via een deur achteraan & via een grote sectionale Nassau poort.
Deze loods is dé perfecte uitvalbasis voor het uitoefenen van een zelfstandig beroep of voor mensen die nood hebben aan ruimte.

Deze woning met loods bevindt zich op wandelafstand van de kleuter- en lagere school in Edewalle en op een kleine 4km van het station van Kortemark

Interesse? Bel Mieke!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

188 kWh/m2

Pand Referentie

UZO4YOOBS7H7

590 m2

282 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

12 Dec 2022€499.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu