Tiensestraat 34, 3470 Kortenaken

Huis in Kortenaken

€299.000

In het landelijke en groene Kortenaken vindt u langsheen de Tiensestraat deze gelijkvloerse woning op een perceel van 18a20ca met een prachtig vergezicht terug. Op slechts 2 min. is er het centrum van Kortenaken met kebab, bank, school, schoonheidssalon, café, gemeentehuis, bpost, .. .

De in 1977 gebouwde woning omvat: inkomhal met toilet, woonkamer en eetkamer, keuken voorzien van spoelbak, frigo, elektrische kookplaat, badkamer met ligbad en wastafel, 3 slaapkamers, bureau en zolder toegankelijk via valluik.
De woonst is volledig onderkelderd en opgedeeld in verschillende ruimtes, zo is er ook plaats voor 2 wagens in de garage.

Zij wordt verwarmd op centrale verwarming met stookolie en warm water via elektrische boiler. Het buitenschrijnwerk is uit hout met dubbele beglazing. Het slechte EPC geeft recht op tal van subsidies! Mits plaatsing 22cm isolatie en nieuwe verwarmingsketel bedraagt de nieuwe waarde 349 kWh/m²!

Ontdek welke premies je kan bemachtigen via https://www.fluvius.be/nl/thema/premies/premies-voor-huishoudelijke-klan... .

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

899 kWh/m2

Pand Referentie

0K-EUV5M7SI8

1820 m2

158 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Apr 2022€299.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu