Kerkhoflaan 68, 3070 Kortenberg

Huis Te Koop in Kortenberg

€376.000

Deze deels gerenoveerde woning met mooie tuin op een perceel van 6a08 bevindt zich in een verkeersluwe straat nabij het centrum en het openbaar vervoer.

De woning beschikt over een vernieuwde lange hal met aan de linker kant een garage met automatische poort, een trap naar boven, een berging met een nieuwe condensatieketel (vaillant ecotec) en een toilet. Aan de rechterkant van de hal komt u in de leefruimte met open haard met aansluitend de keuken. Aan het einde van de hal is een grote lichtrijke veranda met automatische zonwering en prachtig zicht op de tuin alsook een ruime berging. De grote volledig omheinde tuin is gunstig gelegen en heeft de hele dag zon. Op de volledig gerenoveerde eerste verdieping bevinden zich 2 lichtrijke slaapkamers, een grote badkamer, een apart toilet, een master bedroom met eigen douche en terras en een bureau/bibliotheekruimte met uitneembare trap naar zolder toe.

De woning heeft een beschikbare woonoppervlakte van 136m², beschikt over manuele rolluiken en heeft een EPC energielabel D.
Het gelijkvloers van deze aangename woning vraagt nog wat renovatie maar beschikt over veel potentieel!

Mis deze opportuniteit niet!!
Boek uw bezoek nu via 078/48 47 00 of info@ap-p.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

325 kWh/m2

Pand Referentie

R8BIBOACJX-J

608 m2

136 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 Sep 2022€376.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nog niet aangevraagd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet van toepassing

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu