Leuvensesteenweg 50, 3070 Kortenberg

Huis in Kortenberg

€425.000

KORTENBERG - mooie achterin gelegen 3-gevel woning, met een ruime, zuid-oost georiënteerde tuin (perceel van 760m²), bereikbaar via een oprijlaan, met een weids zicht op de aanpalende velden.
Momenteel beschikt de woning nu reeds over 3 slaapkamers (14-14-9m²) en werden de aanvangswerken gestart voor een 4de ruime slaapkamer (23m²) op de zolderverdieping. Op deze verdieping (bereikbaar via een vaste trap) is er nog mogelijkheid voor een 5de slaapkamer (10m²). Verder beschikt de woning op het gelijkvloers over een ruime inkomhal met een apart Wc-lokaal, een living/eetplaats, een (opnieuw in te richten) keuken en een ruime veranda (20m²) op het gelijkvloers. Op de 1ste verdieping zijn er, buiten de huidige drie slaapkamers, een badkamer (bad & WC + aansluitingen wasmachine) en een berging.
De woning is verder voorzien van een 2 ruime kelders (25m²) en een aparte garage naast de woning (20m²) met aansluitend een tuinberging. Voor de woning is er ruimte om nog twee wagens te parkeren.
Een absolute unieke locatie (blijvend zicht op groen), vlakbij openbaar vervoer & toegangswegen.
De woning dient grondig opgefrist te worden maar biedt absoluut veel mogelijkheden voor een groot gezin of voor wie op zoek is naar een rustige, groene woonplek. De ramen werden reeds vervangen (PVC, dubbel glas) alsook de CV-installatie (Viessmann Vitodens). De woning bestaat uit een volledige betonstructuur op alle niveaus. Aanrader!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

546 kWh/m2

Pand Referentie

HQFLCIBUK471

760 m2

150 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

21 Jan 2022€425.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet meegedeeld

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

Niet meegedeeld

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu