Dorpsstraat 23, 3720 Kortessem

Huis Te Koop in Kortessem

€495.000

Volledig gerenoveerde woning met 2 slaapkamers, 2 badkamers, 2 dressings, berging, kelder, terras en tuin te Kortessem Prachtig gerenoveerde woning te koop in het centrum van Kortessem gelegen op een perceel van 8a 80ca.

De woning is volledig gerenoveerd met luxueuze en kwalitatieve materialen! Bij de renovatie werd er aandacht besteed aan de authentieke elementen van de woning. De woning is namelijk een beschermd monument. Het is een burgerhuis met de kern van het huis uitgevoerd in vakwerk.

De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 329 m²! Bij de renovatie is er veel gewerkt met grote glaspartijen. Dit geeft onmiddellijk nog een extra open en ruimtelijk gevoel en zorgt voor contact met buiten.

Gelijkvloers komt u binnen in de inkomhal met apart toilet. Daarnaast beschikt u over een ruim leefgedeelte opgedeeld in een zithoek, een eetplaats en een gezellige leesruimte/bibliotheek. De aanpalende open keuken is volledig uitgerust met luxe toestellen van het merk Miele en voorzien van alle comfort! Zo beschikt de keuken onder andere over volgende toestellen: stoomoven, combioven, wokfornuis, grillfornuis, inbouw friteuse ... Naast de keuken bevindt zich nog een ruime berging.

De eerste verdieping is uitgerust met een nachthal, een apart toilet en 2 ruime slaapkamers. Elke slaapkamer beschikt over een eigen dressing en een volledig geïnstalleerde badkamer! De badkamers zijn afgewerkt met kwalitatieve materialen uit natuursteen. In de eerste badkamer vindt u een lavabo en een inloopdouche. De tweede badkamer beschikt over een luxe massagebad met jets en geeft zicht op het ruime terras. Het terras is sterk genoeg gebouwd om eventueel een jacuzzi op te plaatsen. Het terras biedt u een prachtig zicht op de gezellig aangelegde tuin met vijver en BBQ huis. De tuin is tevens toegankelijk via een aparte aangelegde weg langs de woning.

De kelderverdieping bestaat uit een gewelfde kelder vervaardigd uit mergelstenen.

De woning is volledig voorzien van domotica en heeft een alarmsysteem!

EPC: 161 kWh/m² (energielabel B)

Een vrijblijvende bezichtiging is mogelijk via info@vastgoedcentrale.be of via 012/230.320

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

161 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.017

Pand Referentie

S9MZQ56TQD5F

880 m2

329 m2

2 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

30 Oct 2022€495.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu