Valgaërstraat 20, 3720 Kortessem

Huis Te Koop in Kortessem

€195.000

RUSTIG GELEGEN HOB MET GARAGE OP EEN PERCEEL VAN RUIM 8A70CA

In Vliermaal deelgemeente van Kortessem vinden wij deze rustig gelegen halfopen bebouwing terug. De woning is gelegen op enkele minuten van het dorpscentrum van Kortessem met de bijhorende faciliteiten. Ook begeven wij ons ook vlot naar omliggende gemeenten zoals Hoeselt, Diepenbeek,... Bijkomend is er de nabijheid van de E313 waardoor deze woning uiterst geschikt is voor iemand die op een goed bereikbare locatie wenst te wonen.

Wij betreden de woning via de inkomhal en begeven ons naar de woonkamer die dienst doet als zit- en eethoek. Via de woonkamer verplaatsen wij ons naar de keuken met eethoek. Verder vinden wij op de benedenverdieping een afzonderlijk toilet, een badkamer/wasplaats en een veranda terug. Nadat wij de benedenverdieping hebben ontdekt nemen wij de trap in de inkomhal die ons naar de eerste verdieping brengt. Toegekomen op de nachthal krijgen wij toegang tot drie ruime slaapkamers en een berging. Mochten deze ruimtes niet volstaan is er nog steeds de mogelijkheid om extra (slaap)kamers te creëren op de zolderverdieping.

Nadat wij de woning hebben ontdekt begeven wij ons via de zijingang in de veranda naar de buitenruimte. Hier treffen wij een garage, een achterbouw/atelier en een tuin met een prachtig vergezicht aan.
Kortom deze woning heeft alle troeven om een prachtige nieuwe thuis te worden!

Overtuigd om deze woning met tal van mogelijkheden te bezichtigen?
Aarzel niet en vraag een vrijblijvende bezichtiging aan via info@immohaven.be of 011 74 30 60.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

804 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€622

Pand Referentie

5QSW7A1L06L4

873 m2

Vraagprijzen

16 Dec 2022€195.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu