Sint-Jorisstraat 3, 9150 Kruibeke

Huis Te Koop in Kruibeke

€259.000

Ben je op zoek naar een ideaal gelegen woning of opbrengsteigendom met tuin in Kruibeke? Bekijk dan zeker dit zoekertje!

Deze woning is uitstekend gelegen nabij het centrum van Kruibeke, het openbaar vervoer/ invalswegen/ scholen en heeft heel wat te bieden. Dankzij het éénrichtingsverkeer is dit tevens een rustige straat. De uitstekende indeling, de leuke/ ruime tuin en de recent uitgevoerde vernieuwingen vormen slechts enkele troeven van deze woning! Vergeet ook de conforme elektriciteitskeuring niet!

Indeling:
- Kelder: spender onder de trap, ideaal als bergruimte.
- GLV: via de inkomhal (5m²) heb je toegang tot de eerste verdieping en de aangename, lichtrijke leefruimte (30m²) die opgedeeld is in een zit- en eetruimte. Naast de woonkamer vind je de keuken (9m²) die ingericht is met een inductiekookplaat, oven, enkele spoelbak, vaatwasser, dampkamp en kasten. Achteraan de woning bevindt zich nog de ruime badkamer (12m²) uitgerust met een ligbad, douche, aansluiting voor wasmachine/ droogkast en een toilet. Verder vind je nog het grote terras met aansluitend een ruime, volledig omheinde tuin.
- 1steV: hier bevinden zich de nachthal en de twee ruime slaapkamers (18-14m²).
- Zolder: in de nachthal is er mogelijkheid om naar de ruime, afgewerkte zolder van 20m² te gaan. Tevens bevindt er zich boven de badkamer nog een 2de zolder van 18m².

Ook uitstekend als opbrengsteigendom.

Interesse in deze uitstekend gelegen woning? Neem dan snel en vrijblijvend contact op en maak een afspraak!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

415 kWh/m2

Pand Referentie

OTUMQL2G3Z16

191 m2

96 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€259.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu