Rode-Rokstraat 66, 3511 Kuringen

Huis Te Koop in Kuringen

€379.000

In Hasselt, de hoofdstad van de smaak en gekend voor zijn gezellige restaurantjes en mooie winkelstraten vinden we deze charmante woning terug. De Rode Rokstraat ter hoogte van huisnummer 66 is de thuisbasis van deze woning. Deze ligging biedt een vlotte toegang naar de autosnelweg, perfect voor wie veel de baan op moet. Voor wie eerder op zoek gaat naar de rust is de nabijgelegen abdijsite Herkenrode nooit ver weg. Op enkele minuten wandelen bevindt zich de bakker en kleuter- en lager onderwijs. Het centrum van Hasselt bevindt zich op slechts 10 minuten.

De woning dateert van het jaar 1970 maar werd tot 2012 volledig gerenoveerd met kwalitatieve en duurzame materialen. De woning werd recent nog volledig geschilderd en voorzien van nieuwe ramen en een geïsoleerd dak.

We komen binnen in de moderne inkomhal met zwarte tegelvloer en trap die afsteken op de witte muren en het plafond.

Via deze inkomhal bereiken we de grote leefruimte verdeeld over een living en eetkamer. De leefruimte werd uitgerust met een parketvloer en een mogelijkheid tot aansluiten van een palletkachel of gashaard. Door de grote raampartijen kunnen we hier genieten van een zee van licht. Dit verhoogt het ruimtelijk gevoel.

Aansluitend is er een riante keuken met inbouwspotjes die baadt in het licht dankzij de vele raampartijen. Van hieruit heb je een aangenaam zicht op het terras en de tuin.
Via de keuken bereiken we een extra kamer die verschillende invullingen kan hebben. Ideaal voor een Man-Cave of Gamer-Room.
De gezellige badkamer op het gelijkvloers bestaat uit een ligbad met douche mogelijkheid, een spiegelkast en lavabo. Tegenover de badkamer vinden we de ruime inpandige garage die dienst doet als bergruimte. Deze kan eventueel omgevormd worden tot badkamer met wasplaats vermits men in de tuin reeds beschikt over een ruime garage.

Wanneer we de trap naar boven nemen vinden we er 3 ruime slaapkamers en 2 zolderbergingen. Op de bovenverdieping werd gekozen voor laminaat.

De mooie verzorgde tuin is een oase van groen en door de hoge hagen kan men hier optimaal genieten van privacy. De ideale rustplek na een werkdag. Ook de open veranda biedt mogelijkheden.

De achterliggend garage is rechtstreeks bereikbaar vanuit de zijstraat. Voor de handige Harrys ligt de sasput al klaar.

Ben je op zoek naar een woning in Hasselt met een vlotte bereikbaarheid maar met toch voldoende groen dan is deze woning zeker iets voor jou!

Bel snel voor een afspraak op 089/20.89.89.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

386 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€884

Pand Referentie

Q5KLBY4ZXTP3

417 m2

206 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

24 Dec 2022€379.000

12 Nov 2022€399.000

24 Sep 2022€419.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu