Galgebergstraat 33, 3511 Kuringen

Huis Te Koop in Kuringen

€479.000

UITZONDERLIJKE WONING MET KANTOORRUIMTE OP 07A61CA TE HASSELT (KURINGEN)

Deze prachtige woning in hoeve-stijl uit 1977 met knappe bijbouw uit 2017, vinden we terug in de verkeersarme straat, de Galgebergstraat 33 te Kuringen.

De ligging is eerder uitzonderlijk te noemen. De woning grenst letterlijk aan het natuurgebied de 'Platwijers', en ligt toch op 5 minuutjes rijden van Hasselt-centrum, Stokrooie en het centrum van Bolderberg.
Wie dus graag de rust van een natuurgebied wil combineren met een vlotte bereikbaarheid naar de stad, gaat hier 100% zijn gading vinden.

De hoeve zelf onderging een totaalrenovatie in 2017. De ramen werden vernieuwd, er werd een super gezellige vergaderruimte voorzien met houthaard en horecagedeelte (incl. toog en volwaardige tapinstallatie) en het geheel werd voorzien van een professionele keuken, koelcel incluis! De centrale verwarming werd voorzien van een nieuwe hoogrendement gasketel (ATAG) en de elektriciteit werd vernieuwd. Ook werd er op het geheel een volledig nieuw dak geplaatst (geïsoleerd met 20 cm isolatie) en werd er een ventilatiesysteem C voorzien.

De bijbouw, achteraan de woning, werd in datzelfde jaar (2017) opgetrokken. Deze bestaat uit een extra vergaderzaal, met zicht op de tuin, die kan dienen als verlengstuk van de vergaderzaal van het oude gedeelte. Ook bevindt zich hier een aparte inkomhal en een toiletruimte met wasbak. Deze ruimte geeft, via de traphal, toegang tot de eerste verdieping waar zich het lichtrijke woongedeelte bevindt.

De eerste verdieping bestaat uit een ruim woongedeelte met open keuken en kookeiland. De open keuken is voorzien van alle inbouw-toestellen die een moderne keuken dient te hebben (heteluchtoven, microgolfoven, koelkast, diepvries, elektrisch vuur, etc).
In deze lichtrijke ruimte is het heerlijk vertoeven en bovendien geeft deze toegang tot een ruim terras, opgetrokken uit tropisch hout.
Vanuit het woongedeelte hebben we toegang tot de nachthal dewelke ons toegang geeft tot twee ruime slaapkamers, een berging, een extra toilet en een riante badkamer met ligbad en inloopdouche.

In de tuin op het gelijkvloers is er nog de mogelijkheid van in alle rust te genieten van de natuur en in de bergplaats, achteraan de woning, is er plaats voldoende voor de stalling van fietsen, andere voertuigen en tuingerief.
Zin om de unieke sfeer van dit geheel op te komen snuiven?

Geef ons een seintje op 011 96 51 76 of mail naar info@momentumvastgoed.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

174 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.948

Pand Referentie

B7YYAC1YF9QR

761 m2

326 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

01 Dec 2022€479.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja VERGUND ALS WONING MET KANTOORRUIMTE

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Ja

Menu