Sint-Jansstraat 10, 3511 Kuringen

Huis Te Koop in Kuringen

€449.000

GOED GELEGEN GEZINSWONING MET 6 SLAAPKAMERS, ZWEMBAD EN DUBBELE GARAGE OP PERCEEL VAN 6A52CA TE HASSELT (KURINGEN)

In deze prachtige, residentiële wijk te Hasselt-Kuringen vinden we aan de Sint-Jansstraat 10 deze goed onderhouden en ruime woning terug.
Via de Kempische Steenweg of het vlakbij gelegen kanaal, bereik je in no-time Hasselt- en Kuringen-centrum. In Kuringen combineert men een centrale ligging, vlakbij de stad, met de rust van de natuur van het nabijgelegen natuurreservaat Platwijers-Wijvenheide.

De woning met dubbele garage werd gebouwd in 1968 op een zuidelijk gericht perceel van zo'n 6a52ca.
De woning onderging doorheen de jaren heel wat werken die haar nu tot een "future-proof" geheel maken.

Zo werd 8 jaar geleden de volledige bovenverdieping gerenoveerd en omgetoverd tot een studio of te verhuren Airbnb met maar liefst twee badkamers, keuken, woonkamer en twee slaapkamers! Dit geheel creëert een mogelijke omzet van =/- €1.000/maand. Wat betreft de technieken werd het dak voorzien van 25 cm isolatie, de woning uitgerust met een ventilatiesysteem (C) en werden de muren geïsoleerd met 7cm spouwmuurisolatie.

Ook op de benedenverdieping werden de nodige werken uitgevoerd. Zo werd de elektriciteitsinstallatie volledig in orde gemaakt met een conform keuringsattest tot gevolg. Er werd eveneens een nieuwe badkamer en hypergeïnstalleerde keuken geplaatst.

Qua indeling bestaat de benedenverdieping uit een inkomhal, een toilet, een zeer ruime leefruimte, een prachtig uitgeruste keuken waarvan hierboven reeds sprake, een berging/praktijkruimte met aansluitend toilet, 4 slaapkamers en een prachtig vernieuwde badkamer. De keuken laat zich kenmerken door een strak doch warm design, mooi afgewerkte inbouwkasten uit massief hout en kwaliteitsvolle keukentoestellen. Een knappe heteluchtoven van het merk Delonghi garandeert ongelimiteerde kookavonden!

De dubbele garage, achteraan de woning, werd voorzien van een automatische sectionaalpoort maar ook de oprit zelf wordt afgeschermd door een automatische buitenpoort. De woning beschikt verder over een groot terras met zicht op het zwembad en de tuin. Tot slot werd er, voor de liefhebbers van knusse zomeravonden een buitenbar voorzien en is het goed om te weten dat de woning voorzien is van een kelder en kruipkelder.

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons telefonisch op 011/96.51.76 of mail naar info@momentumvastgoed.be voor een bezoek ter plaatse!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

235 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.279

Pand Referentie

CIDFXAZUT26N

652 m2

276 m2

5 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

22 Dec 2022€449.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu