Toekomststraat 10, 2430 Laakdal

Huis in Laakdal

€329.000

Instapklare HOB met 3 slaapkamers en leuke tuin. Deze pas gerenoveerde woning is rustig gelegen in een verkeersluwe straat vlakbij het centrum van Eindhout met een vlotte bereikbaarheid van de omringende dorpskernen en de op-en afrit van de E313 Geel-Oost.

De indeling als volgt:
Gelijkvloers: Inkomhal met gastentoilet en toegang tot woonkamer en keuken. De zeer goed uitgeruste keuken is deels afgeschermd van de keuken door een halfhoog muurtje. Het geheel straalt gezelligheid uit dankzij de ruime lichtinval. Zowel de living als de keuken hebben een mooi zicht op de tuin.
Verdieping: De trap in de hal, leidt ons naar de overloop met 3 volwaardige slaapkamers en een praktische badkamer. Deze is uitgerust met ligbad, dubbele lavabo en toilet. Overal werd hetzelfde materiaal gebruikt wat een zeker rust creëert. De warme parketvloer en de lichtgrijze tegel is een geslaagde combinatie. De garage en berging is voldoende ruim voor auto, fietsen en wasplaats.

CONCLUSIE: Deze rustig gelegen woning is ideaal voor een jong gezin met kinderen. Een fijne woonbuurt, veel lichtinval en instapklaar! Contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek op 014/54.25.00.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

236 kWh/m2

Pand Referentie

381A52CSF0LT

276 m2

133 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Apr 2022€329.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu