Diestse Baan 36, 2431 Laakdal

Huis Te Koop in Laakdal

€385.000

Instapklare woning met verschillende mogelijkheden op een gunstige locatie te Veerle
Deze woning dateert van 1950 en werd doorheen de jaren reeds gerenoveerd.
Ligging: Gelegen pal in het centrum van Veerle Laakdal met alle faciliteiten zoals winkels, scholen, bushaltes, ... in de onmiddellijke buurt. Verbindingswegen naar omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 zijn vlot bereikbaar.
Indeling: Inkomhal, handelsgedeelte, woonruimte, keuken, badkamer, wc, kelder, slaapkamer, zolder, terras en tuin.
Omschrijving: U betreedt deze woning via de inkomhal die toegang verleent aan het handelsgelijkvloers. Met een oppervlakte van 170 m² biedt de handelsruimte veel mogelijkheden. Momenteel is het opgedeeld in twee ateliers, een berging, bureau, polyvalente ruimte en apart toilet. Via de zijingang heeft u toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping treffen we het huidige woongedeelte aan bestaande uit een lichtrijke leefruimte met aansluitend de keuken. Aansluitend bevindt zich de badkamer met een aparte ruimte voor wasmachine en droogkast. De tweede verdieping werd ingericht als zeer ruime slaapkamer met dressing en een aparte leesruimte waar u in alle rust kan genieten. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich tevens nog een ruim terras waar u heerlijk kan vertoeven. Stockeren kan u in de kelder en op zolder. De woning werd doorheen de jaren grondig gerenoveerd met o.m. het plaatsen van een nieuw dak in 2022, renovatie van het woongedeelte en het plaatsen van airco's die zowel kunnen koelen als verwarmen. Zonnepanelen werden reeds besteld, de koper dient enkel nog zijn goedkeuring te geven omtrent de plaatsing.Voorts heeft u de mogelijkheid om het handelsgedeelte om te vormen tot aparte woonst wat de woning tevens zeer interessant maakt tot kangeroewoning!
Kortom, een woning met meerdere mogelijkheden op een zeer gunstige locatie. Een echte aanrader!
Extra: - EPC 269 kWh/m²/jaar- Mogelijkheid tot co-housing- Centrale verwarming op stookolie en warmtepomp- Vg, Wg, GvKr, Gvv, Gmo

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

269 kWh/m2

Pand Referentie

1CA74ZBXIQUN

366 m2

266 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

18 Nov 2022€385.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu