Achterstraat 10, 9270 Laarne

Huis Te Koop in Laarne

€875.000

Troeven

- Ruime & energiezuinige woning;
- Grote tuin met terras;
- Recent gebouwd met hoogwaardige materialen.

Ligging

Bij de opbouw van deze moderne woning werden energiezuinigheid en duurzaamheid sterk benadrukt. De woning situeert zich nabij de gemeentekern van Laarne waardoor bereikbaarheid en wonen hand in hand gaan. Door deze gunstige locatie bevinden diverse winkels, het kasteel van Laarne, alsook het openbaar vervoer zich in de nabije omgeving.

Beschrijving

U komt binnen via de inkomhal met gastentoilet die u toegang verleent tot de ruime keuken met kookeiland en de lichtrijke leefruimte. Via zowel de keuken als de woonkamer heeft u door de grote raampartijen toegang tot het terras en de tuin. Verder vindt u aansluitend aan de keuken een berging terug en een inpandige garage die toegang biedt tot de bijkeuken/extra berging.
Op de eerste verdieping kan u de 4 grote slaapkamers terugvinden, waarvan één voorzien is met bijhorende dressing. Vervolgens kan u op deze verdieping nog een bergruimte terugvinden alsook de badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een ligbad, een inloopdouche en een toilet.
Tot slot kan u op de tweede verdieping nog een zeer grote polyvalente ruimte terugvinden die momenteel dienst doet als bureau en ontspanningsruimte met kitchenette.

De energiezuinigheid en de kwalitatieve materialen maken van deze woning een uniek geheel!

Contacteer Kevin voor meer info en/of een bezoek: 0476/66 55 50.
(Sted. inl. in aanvraag)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

HZH9HEEZ8VXW

447 m2

376 m2

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

26 Dec 2022€875.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu