Europark 35, 3620 Lanaken

Huis Te Koop in Lanaken

€995.000

Indeling
Het hoofdgebouw biedt op het gelijkvloers (225m2) een riante showroom, een directiekantoor en 3 burelen voorzien van inbouwkasten, een geïnstalleerde keuken, een toilet en een aparte inkom met trap naar de bovenwoning. Verder is er het magazijn en de werkplaats achteraan het terrein, omheind en voorzien van automatische poort. Voor de showroom zijn enkele parkeerplaatsen voorzien van het clienteel.

Op de verdieping werd een luxe bovenwoning ingericht (203m2). De bovenwoning omvat een privatieve inkom met gastentoilet, een ruime open leefruimte voorzien van inbouwkasten en gashaard met uitzicht op het terras van 22m2, een volledig geïnstalleerde open keuken, 3 slaapkamers voorzien van airconditioning, een luxe badkamer en een bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.


Afwerking
De luxe maatwerkkeuken in de bovenwoning is voorzien van een Amerikaanse koelkast, een inductiekookplaat, een afzuigkap, een oven, een combi-oven, een stoomoven, een espressomachine, een bordenverwarmer, een vaatwasmachine en een enkele spoelbak met verlek.

De luxe badkamer in de bovenwoning is voorzien van een inloopdouche, een dubbele wastafel geïntegreerd in een badkamermeubel en inbouwkasten.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

X4277VEP4XO1

2151 m2

428 m2

Vraagprijzen

29 Dec 2022€995.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu