Schuttershofstraat 4, 3620 Lanaken

Huis Te Koop in Lanaken

€345.000

Bent u opzoek naar een vrijstaande gerenoveerde woning met een ruime tuin? Dan is deze woning, gelegen op de Schuttershofstraat 4 in Lanaken, de ideale woning. Dankzij de centrale ligging bent u dichtbij alle dagelijkse voorzieningen. 

De Schuttershofstraat is een zijstraat van de Staatsbaan, dewelke een verbinding vormt tussen Lanaken centrum en Maasmechelen. Hierdoor is er een vlotte verbinding tussen de verschillende centrumsteden en richting de autostrade. Desondanks is de woning omringd door veel groen en bevindt u zich in no-time in de natuur. 

De indeling van de woning is als volgt:

We komen gelijkvloers binnen via de ruime inkomhal, met veel lichtinval. Hier zal u meteen opmerken dat de woning recent gerenoveerd werd. Aan de linkerzijde treft u de woonkamer die uitzicht geeft op de straatkant en op de veranda. Overdag zorgen de grote raampartijen voor een zeer aangename dosis lichtinval. Wanneer u door de woonkamer uitloopt, richting de achterzijde van de woning, komt u terecht in de tussenhal. Vanaf hier heeft u toegang tot de moderne, functionele keuken en de handige berging. Verder treft u op het gelijkvloers een ruime slaapkamer, gastentoilet en badkamer voorzien van een dubbele lavabo, inloopdouche en toilet.

Vanuit de centrale inkomhal kan u de zolder betreden via een vlizotrap, hier zou nog een tweede slaapkamer kunnen gecreëerd worden.

De autoliefhebbers onder ons zullen ongetwijfeld tevreden zijn met de losstaande, ruime garage aan de achterkant van de woning. De garage is ruim genoeg voor twee of drie wagens.

Je woont hier op een fantastische locatie met de perfecte balans tussen enerzijds rust en natuur en anderzijds een vlotte bereikbare en dynamische omgeving. 

Graag een bezichtiging gewenst? Contacteer ons voor een afspraak via het nummer 089 23 44 22 of mail naar info@immoverslegers.be! 

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

BO6Y4-AOF72K

Vraagprijzen

04 Jan 2023€345.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu