Leon Hermanslaan 27, 3621 Lanaken

Huis Te Koop in Lanaken

€1.275.000

Indeling:

Op het gelijkvloers komt men binnen via de imposante inkomhal met stalen glazen deur, gastentoilet en vestiaire met inbouwkasten. In de leefruimte ervaart men het unieke loft gevoel door de open tussenverdieping en geniet men van maximale lichtinval, gewelfde plafonds, eiken visgraatparket en een moderne ingebouwde gashaard. Verder is er de open volledige uitgeruste designkeuken met eiland en toegang tot het terras. De stalen maatwerktrap in het midden van de ruimte is een echte eye-catcher. Eveneens is er een liftkoker voorzien tot elke verdieping.

De eerste verdieping is een zwevend plateau boven de leefruimte en kan naar eigen wens worden ingericht als bureel, ontspanningsruimte of extra woonruimte. Hier is ook een tweede gastentoilet voorzien.

Verdieping 2 is ingericht als slaapverdieping met 3 zeer ruime slaapkamers, een grote dressing, 2 luxe badkamers en een wasruimte.

Voor de loft is er voldoende parkeerruimte en het terras aan de achterzijde is zuidelijk geörienteerd in het park van het kasteel van Oud Rekem.


Afwerking:

De moderne design keuken is luxueus ingericht met een kook- en werkeiland en toestellen van Miele met onder meer een oven, magnetron, inductie-kookplaat met geïntegreerde afzuiging, koelkast, vrieskast, wijnkoeler, vaatwasser en enkele spoelbak met Quooker.

Badkamer 1 is ingericht met een dubbele wastafel en inloopdouche. De privé badkamer bij de masterbedroom is voorzien van dubbele wastafel, vrijstaand corian ligbad, duo inloopdouche, ruimte voor een sauna en een toilet.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€906

Pand Referentie

DR-JN0AERLGJ

387 m2

485 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

25 Aug 2022€1.275.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu