Bekstraat 5, 9850 Landegem

Huis Te Koop in Landegem

€449.000

Deze prachtige, open bebouwing werd in 2022 gerenoveerd volgens de regels van de kunst en is gelegen in de Bekstraat te Landegem vlakbij het centrum waar tal van winkels en scholen zijn. Dankzij deze ligging heeft u een vlotte verbinding met het openbaar vervoer en de belangrijkste invalswegen.

Tijdens de renovatie is er gekozen om het eigendom hedendaags in te richten. De woning betreedt u via de ruime inkomhal - met gastentoilet - die uitgeeft in de moderne, open keuken met handige bergruimte.
Aansluitend treft u de lichtrijke leef- en eetruimte die een rechtstreekse toegang biedt tot het heraangelegd terras en de zuidwest gerichte tuin.

Via de authentieke trap bereikt u het eerste verdiep. Hier bevindt zich de imposante master bedroom en de ingerichte badkamer die beschikt over een ruime inloopdouche.
Verder biedt het eigendom nog twee slaapkamers die tevens de mogelijkheid bieden tot het inrichten van een dressing of bureauhoek.

Als extra troef biedt deze woonst nog een ruime zolder die perfect kan dienen als bergruimte.

Bent u op zoek naar een energiezuinige woning met grote tuin? Contacteer vandaag ons kantoor en plan uw bezichtiging in.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

142 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€520

Pand Referentie

5WCELP893HVE

560 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 Oct 2022€449.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Hoofdverblijf

Overstromingsgebied

Nee

Menu