Kerkstraat 16, 9850 Landegem

Huis in Landegem

€249.500

Verkocht, compromis in opmaak. In de dorpskern van Landegem treffen we deze te renoveren woning aan op een perceel van 480m².
De huidige indeling is als volgt:- gelijkvloers: inkomhal, berging, slaapkamer, technische ruimte en toilet;- eerste verdieping: keuken en leefruimte;- tweede verdieping: 2 slaapkamers, dressing en badkamer;
Dit huis bezit een mooi potentieel door de mogelijkheden qua uitbreiden aan de achterzijde (op het gelijkvloers) en beschikt over een gevelbreedte van circa 6m. Hierdoor kan het aantal slaapkamers verhoogd worden naar 3 of 4. In de tuin is het aangenaam vertoeven en deze loopt helemaal door naar achteren, tot aan de 'Kattewegel'. Ook hier kan toegang genomen worden tot het perceel (met de fiets, te voet,..) of bestaat de mogelijkheid tot het oprichten van een garage. De verwarming is op gas (recente ketel). Overtuigd van de mogelijkheden van dit huis? Contact ons voor een bezoek ter plaatse, na afspraak, via 09/225.00.78. Bent u ook van plan uw woning te verkopen? Dan bieden wij u graag een gratis schatting aan!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

353 kWh/m2

Pand Referentie

B2FWXKCVCLVH

442 m2

118 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

27 Oct 2022€249.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nog niet aangevraagd

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu