1380 Lasne

Huis Te Koop in Lasne

€1.650.000

Verborgen uit het zicht, biedt deze onvermoede woning, met zijn gevestigde karakter, 355 ㎡ (volgens PEB – ± 257 ㎡ hab.) gehuisvest op een perceel van ± 48 are en geniet van grote discretie. Het gebouw voldoet aan de criteria van de architecturale identiteit en de zachte levenswijze die zo kenmerkend en gewild zijn voor het dorp Lasne.
Eenmaal door de deur geeft het hout hier en daar een warme toets en een gevoel van welbehagen. Elk van de kamers is esthetisch ingericht en de circulatie is vloeiend: aan de ene kant van het gebouw is er een eerste kamer die nu als kantoor wordt gebruikt en een tweede als wasruimte, die beide voor andere doeleinden kunnen worden gebruikt indien nodig. Aan de andere kant van het gebouw geeft een hal toegang tot een garderobe, een eetkamer met een TV, een volledig uitgeruste keuken, een eerste woonkamer met een TV en een tweede woonkamer. De eerste verdieping beschikt over een mooie master slaapkamer met een doucheruimte, 3 andere slaapkamers en een badkamer. Het geheel wordt gecompleteerd door een prachtig stenen terras. De tuin werd zorgvuldig aangelegd met meerdere beplantingen en hagen, en beschikt over een twee terrassen, één voor het zwembad en één met zicht op de omgeving.
Andere: gasverwarming, EPC D
Met zijn prestigieuze villa’s staat Ohain à Lasne bekend om zijn aantrekkelijke landschap en het geklasseerde dorpsplein.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met V. Mille op +32 (0) 477 27 72 50.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

315 kWh/m2

Pand Referentie

V-78E51L7TCS

2 Badkamers

Vraagprijzen

04 Dec 2022€1.650.000

Menu