Pollepelstraat 11, 9280 Lebbeke

Huis Te Koop in Lebbeke

€635.000

Deze mooie vrijstaande woning beschikt op het gelijkvloers over een karaktervolle inkomhal met vestiaireruimte en gastentoilet, charmante woonkamer met eetplaats (voorzien van een gezellige pelletkachel), een ruime ingerichte keuken met berging, wasplaats en een inpandige garage (automatische poort). Op de 1ste verdieping vindt men 3 slaapkamers, een dressing en een badkamer (inloopdouche, lavabomeubel en toilet). Op de bovenste verdieping (vaste trap aanwezig) vindt men nog 3 extra kamers.

De woonkamer geeft uit op het overdekt terras met aansluitend de ruime, aangelegde tuin (west oriëntatie) met zwemvijver en bijgebouw (ideaal als opbergruimte/tuinhuis).

Vooraan is nog een ruime oprit aanwezig met langsheen de woning ook een carport waar men de wagen en nog extra tuinmateriaal kan plaatsen.

De woning is voorzien van dubbele beglazing, CV op aardgas, gunstig EPC, zonnepanelen, ... Neem gerust al eens een kijkje binnenin via onze virtuele rondleiding: https://my.matterport.com/show/?m=B8BLaGoULuQ

Rustig gelegen te Lebbeke doch op korte afstand van het centrum! Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse, contacteer Erika via 0486/79 73 19.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

221 kWh/m2

Pand Referentie

EPZ2OGKLYWJ5

1.525 m2

308 m2

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

17 Dec 2022€635.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu