Benedenstraat 42, 9340 Lede

Huis Te Koop in Lede

€439.000

Woning met prachtig domein ideaal voor verschillende doeleinden!

Deze woning bevindt zich op een prachtig domein van meer dan 1800m², voorzien van een ruime stalling/opslagplaats met verdieping (deed dienst als miniatuurpaardenstalling) die kan dienen voor meerdere doeleinden, een serre en een dubbele garage. Bij de woning hoort tevens nog een bijgebouw waardoor deze eigendom ideaal is als kangoeroewoning, B&B, kinderboerderij, dierenpension en zo veel meer! Ook perfect geschikt voor de kleine zelfstandige.

Op dit domein zijn achteraan verschillende weides terug te vinden, ideaal voor het houden van paarden, voor wie graag omringd is door het groene of nood heeft aan voldoende buitenruimte. De aangelegde tuin vooraan werd perfect onderhouden en is voorzien van verschillende mooie terrassen waarvan 1 met siervijver. Er is tevens een oprit die voldoende plaats biedt voor het parkeren van wagens.

De woning zelf beschikt over een woonkamer met eetplaats, ingerichte keuken, veranda, badkamer (douche-in-bad, toilet en lavabo) en 2 slaapkamers. Via onze virtuele rondleiding kan u reeds een kijkje nemen binnenin de woning: https://my.matterport.com/show/?m=5y3sALNnAFe

In het bijgebouw vindt men nog een inkom met toilet, bureauruimte, berging/wasplaats, slaapkamer en een zolderkamer (kan ingericht worden als slaapkamer/hobbykamer/...).

Rustig en landelijk gelegen te Impe - Lede doch dichtbij belangrijke invalswegen (Gentsesteenweg)! Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse, contacteer ons via mieke@immotijl.be of 0486/17 07 61.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

1579 kWh/m2

Pand Referentie

JOCCRO0UACIQ

1.868 m2

190 m2

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

19 Nov 2022€439.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu