Broeder De Saedeleerstraat 29, 9340 Lede

Huis Te Koop in Lede

LEDE - Vlakbij het centrum van Lede, op wandelafstand van het station, bevindt zich deze unieke eigendom.

Dit voormalig winkelpand met woonst heeft een enorme oppervlakte wat wonen en werken combineerbaar maakt.
De indeling van deze eigendom is als volgt: bij binnenkomst een grote ruimte die kan dienst doen als kantoor, praktijk, handelsruimte met aansluiting naar een tussenverdieping waar zich een tweede grote ruimte bevindt, alsook een volledig ingerichte woonkamer met open keuken (volledig geïnstalleerd). Aansluitend aan de keuken bevindt zich een eerste badkamer en een handige wasplaats.
De eerste verdieping omvat 2 zeer ruime slaapkamers en een ruime badkamer. De zolderruimte kan ook ingericht worden als 3de slaapkamer of bureel/hobbyruimte. Achteraan de woning is er nog een zalig privaat tuintje/terras. Verder beschikt deze woning nog over een praktische garage.

Deze woning wordt gekenmerkt door enerzijds een zee aan ruimte en anderzijds een enorme lichtinval door de aanwezigheid van talrijke lichtkoepels. De woning is steeds goed onderhouden en beschikt over alle comfort.

Deze eigendom biedt zich perfect als vrij beroep al dan niet in combinatie met wonen. De centrale ligging naar de dorpskern en naar omliggende gemeentes is hier zeker een troef. Voldoende parkeermogelijkheden in de straat.
Meer informatie of een bezoek ter plaatse? Contacteer ons 053/60.65.60

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

326 kWh/m2

Pand Referentie

TABDMH3K9CPV

380 m2

350 m2

2 Slaapkamers

2 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet meegedeeld

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet meegedeeld

Menu